LINETTE HARPSØE

-- Ny dansk forfatter --

Bibliografi

Titel: De Fejlfødte

 

Serie: Exilium

 

Forfatter: Linette Harpsøe

 

Forlag: DreamLitt

 

Sider: 325

 

Målgruppe: Fra 12 år - 16 år

 

Udgivelse: 26 september 2016

De Fejlfødte

1. bind i Exilium trilogien

2016

 

I halvandet år har 17-årige Fry og hendes familie siddet i tvungen isolation i deres eget hjem. De har mistet kontakten til resten af omverdenen. Sult og elendighed driver familien længere og længere ud mod vanviddets rand.

 

Udenfor bevæger ukendte skabninger sig omkring i mørket, og Fry ved, at det kun er et spørgsmål om tid, før hendes hus bliver det næste, der falder. Familiens eneste håb er at blive reddet, men da den dag kommer, bliver intet, som Fry havde forestillet sig det.

Glasmuren

2. bind i Exilium trilogien

September 2017

 

Efter en hektisk flugt fra Kuben, havner Fry i Brudstykket, et enormt stykke af Danmark, omkranset af en glinsende mur af glas der holder de menneskeædende snegle på afstand.

 

I Brudstykket lærer Fry hurtigt, at ikke alle har meget tilovers for piger som hende – sneglehviskere som kan kommunikere med de slimede bæster.

 

Sammen med Elin og oversergent Johnson, sætter hun alle sejl til for at finde sine forsvundne venner, men de har ikke været i Brudstykket længe, før Fry plages af syner om en ung pige der påstår hun er Frys egen datter.

 

I et hårrejsende opgør mod Organisationen og dens hær af Fejlfødte, konfronteres Fry med en grum sandhed om sin egen barndom – en der ødelægger alt hun nogensinde har troet på.

 

Glasmuren er andet bind i den anmelderroste trilogi, Exilium.

 

Titel: Glasmuren

 

Serie: Exilium

 

Forfatter: Linette Harpsøe

 

Forlag: DreamLitt

 

Sider: ?

 

Målgruppe: Fra 12 år - 16 år

 

Udgivelse: September 2017

Titel kommer

3. bind i Exilium trilogien

2018

Titel: ?

 

Serie: Exilium

 

Forfatter: Linette Harpsøe

 

Forlag: DreamLitt

 

Sider: ?

 

Målgruppe: Fra 12 år - 16 år

 

Udgivelse: 2018